Café Restaurant Vrijburcht
Jan Olphert Vaillantlaan 159
1086 XZ Amsterdam
020 7373169
welkom@cafevrijburcht.nl
Yes

Werken bij Vrijburcht

AFWASKRACHT
De belangrijkste functie in de keuken… Als afwasser zorg jij ervoor dat wij kunnen werken met schone spullen, en dat is zowel in de keuken als voor de gasten het allerbelangrijkst! Ben jij minimaal 17 jaar en minstens 2 avonden per week flexibel inzetbaar… Misschien ben jij dan wel onze nieuwe collega! Stuur je motivatie en CV naar welkom@cafevrijburcht.nl en wij nemen snel contact me je op.

LUNCHKOK (16-32 uur per week)
Sta jij graag in de keuken en vind je het leuk om meer te leren over het (voor)bereiden van gerechten… Wij zorgen voor de juiste training zodat jij aan de slag kunt als Lunchkok in het keukenteam van Café Restaurant Vrijburcht. Een leuke bijbaan voor jongeren (J/M en min. 18 jaar) met een tussenjaar of vaste dag per week beschikbaar vanaf 11:00 uur. Lijkt het jou leuk om bij ons aan de slag te gaan… neem dan contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken!

MEDEWERKER BEDIENING
Heb jij net als wij een passie voor gastvrijheid en zorg je er met veel plezier en enthousiasme voor dat alle gasten een top-middag of avond hebben? Ben je minimaal 17 jaar, minstens 1 dag per week beschikbaar (overdag of ’s avonds) en daarnaast flexibel inzetbaar… Misschien ben jij dan wel onze nieuwe collega! Stuur je motivatie en CV naar welkom@cafevrijburcht.nl en wij nemen snel contact me je op.

Vacature keuken bediening afwasser

Café Vrijburcht

Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste acties.