PHOTO020 EVENING

Photo020 organiseert twee-maandelijks een avond waar Amsterdamse fotografen en andere geïnteresseerden, in een ontspannen omgeving hun passie en kennis kunnen delen en inspiratie op kunnen doen.

De avond bestaat uit drie onderdelen:
17:30 uur – Het Fotografendiner waar je voor een aantrekkelijke prijs geniet van een 2- of 3-gangen menu
20:00 uur – ‘Aan tafel met…’ een interactief interview en gesprek in Theater Vrijburcht (toegang is gratis)
21:30 uur – Portfolio Reviews en netwerkborrel in de ontspannen omgeving van Café Vrijburcht

Woensdag 6 maart ‘Aan tafel met… Ruud van Empel’

Ruud van Empel

Studeerde in 1981 af aan de Academie voor Beeldende Kunst St. Joost in Breda. Zijn werk is o.a. tentoongesteld in het FotoMuseum van Antwerpen, Het MoPA Photography museum San Diego (USA) Het Groninger Museum (NL) en het Zweedse fotomuseum Fotografiska. Van 9 februari tot en met 26 mei 2019, is zijn werk te zien in Museum Belvedere te Heerenveen met de expositie ‘Making Nature’.

Ruud van Empel staat wereldwijd bekend om zijn hyperrealistische collage fotografie. Hij brak internationaal door in 2006 met zijn serie ‘World-Moon-Venus’ en heeft wereldfaam verworven met zijn fictieve kinderportretten in paradijselijke omgevingen. Zijn beelden tonen een geconstrueerde wonderlijke wereld, waarin schoonheid en identiteit belangrijke thema’s zijn. We zien mensen, vaak kinderen, en landschappen in een sfeer van onschuld en kwetsbaarheid. In zijn meer recente natuurwerken is de enscenering nog uitbundiger geworden.

De avond is gratis. Het diner kost € 19,- / € 23,25
Reserveren is noodzakelijk, de avonden zijn snel vol!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste acties.

Jan Olphert Vaillantlaan 159, 1086 XZ Amsterdam