Celebrate CHRISTMAS at VRIJBURCHT
Enjoy this Christmas together with family and friends.
Oud Chef has created a beautiful menu for lunch and dinner, we can serve matching wines with each course.
All the ingredients you need for a merry Christmas!
On 25 December we’re open for Lunch & Dinner
For lunch you can choose our 3- or 4 course menu.
Christmas dinner is a set 5-course menu.
Both lunch and dinner has a choice between a fish and meat menu or a vegetarian menu.
(kids menu and vegan menu are available upon request)
LUNCH: 3- OR 4-COURSE MENU Fish/Meat
AMUSE
* * *
ROASTED SCALLOPS
with panfried ‘Pied de mouton’ mushrooms and cream of Jerusalem artichoke served with sauce of veal
* * *
LOBSTER BISQUE (optie)
with Dutch shrimps and green herbs
* * *
GRILLED PRIME RIB
met bearnaisesaus, aardappelmousseline en groene asperges
* * *
WITTE CHOCOLADE KERSTBAL
gevuld met crème van passievrucht, amandelkoekjes en sinaasappelsaus met grand marinier
€ 69,50 / € 79,50 p.p.
LUNCH: 3- OF 4-GANGEN MENU Vegetarisch
AMUSE
* * *
TRICOLORE CARPACCIO VAN BIET
met crème van ‘Pierre Robert’ kaas en pistache
* * *
SOEP VAN SCHORSENEREN (optie)
met geroosterde amandel, ‘Pied de mouton’ paddenstoelen en kruidenolie
* * *
TRUFFELRISOTTO
met morilles en gepocheerd ei
* * *
WITTE CHOCOLADE KERSTBAL
gevuld met crème van passievrucht, amandelkoekjes en sinaasappelsaus met grand marinier
€ 49,50 / € 59,50 p.p.
DINER: 5-GANGEN MENU Vis/Vlees
AMUSE
* * *
GEROOSTERDE COQUILLES
met gebakken ‘pied de mouton’ paddenstoelen, crème van topinamboer en kalfsjus
* * *
KREEFTEN BISQUE
met Hollandse garnalen en groene kruiden
* * *
GRANITÉ VAN RODE WIJN
met vijgen en kaneel
* * *
GEGRILDE CÔTE DE BOEUF
met bearnaisesaus, aardappelmousseline en groene asperges
* * *
WITTE CHOCOLADE KERSTBAL
gevuld met crème van passievrucht, amandelkoekjes en sinaasappelsaus met grand marinier
€ 89,50 p.p.
DINER: 5-GANGEN MENU Vegetarisch
AMUSE
* * *
TRICOLORE CARPACCIO VAN BIET
met crème van ‘Pierre Robert’ kaas en pistache
* * *
SOEP VAN SCHORSENEREN
met geroosterde amandel, ‘Pied de mouton’ paddenstoelen en kruidenolie
* * *
GRANITÉ VAN RODE WIJN
met vijgen en kaneel
* * *
TRUFFELRISOTTO
met morilles en gepocheerd ei
* * *
WITTE CHOCOLADE KERSTBAL
gevuld met crème van passievrucht, amandelkoekjes en sinaasappelsaus met grand marinier
€ 69,50 p.p.