Jan Olphert Vaillantlaan 159, 1086 XZ Amsterdam

Waiter / Waitress (FT/PT)

MEDEWERKER BEDIENING (Fulltime en Parttime)

Wil jij werken in een jong, ambitieus en dynamisch team? Bij Café Restaurant Vrijburcht op IJburg-Amsterdam bieden wij een fijne werkplek met leuke collega’s voor zowel een fulltime als parttime medewerker bediening.

Heb jij ervaring als allround bedieningsmedewerker en vind je het een uitdaging om je gasten een fijne, vriendelijke en professionele ervaring te laten beleven. Bij Vrijburcht werk je in een team met parttime krachten samen met de beide eigenaren in een bijzonder Café Restaurant met veel vaste gasten. Onze passie voor gastvrijheid zorgt voor het plezier wat we met elkaar en onze gasten hebben.

Cafe Restaurant Vrijburcht is gevestigd op Steigereiland met een prachtig zonovergoten terras aan het water. Wij zijn zeven dagen per week geopend voor lunch en diner. De menukaart laat zich het best vergelijken met een luxe brasserie. Alles wordt dagelijks vers bereid door een vaste keukenbrigade onder leiding van Chefkok Sanjay.

De fulltime vacature is voor 38 uur per week verdeeld over 5 dagen. De parttime vacature is minimaal voor 2 dagen per week, de uren zijn in overleg. Wij bieden een marktconform salaris met reiskostenvergoeding. Ervaring is een must, kennis van wijn en bier is een pré.

Ben jij op zoek naar een leuke fulltime of parttime baan in de horeca en wil je werken op de mooiste plek van IJburg? Heb jij net als wij een passie voor gastvrijheid en zorg je met veel plezier en enthousiasme voor alle gasten? Dan horen wij graag van je…

Stuur je motivatie en CV via onderstaand formulier en wij nemen snel contact me je op.

 • Upload hier je CV in Word of PDF
  Drop files here or
  Accepted file types: doc, docx, pdf, Max. file size: 64 MB.

   

  Vacature medewerker bediening bij Cafe Restaurant Vrijburcht

  Café Vrijburcht
  Jan Olphert Vaillantlaan 159, 1086 XZ Amsterdam