/*
Jan Olphert Vaillantlaan 159, 1086 XZ Amsterdam

KERST

KERST vier je bij VRIJBURCHT


Kom met kerst lekker genieten samen met familie en vrienden?
Onze chef heeft een prachtig menu samengesteld, indien gewenst schenken wij daar mooie passende wijnen bij.
Alle ingrediënten voor een zalig kerstfeest! 

Op eerste kerstdag serveren wij Lunch & Diner

Voor de kerstlunch kun je kiezen uit ’n 3- of 4 gangen menu.
Het kerstdiner is een 5-gangen menu.
Er is keuze uit een menu vis/vlees of een vegetarisch menu.
(kindermenu en vegan menu zijn op verzoek beschikbaar)

 

LUNCH: 3- OF 4-GANGEN MENU Vis/Vlees
AMUSE
* * *
GEROOSTERDE COQUILLES
met gebakken ‘Pied de mouton’ paddenstoelen, crème van topinamboer en kalfsjus
* * *
KREEFTEN BISQUE (optie)
met Hollandse garnalen en groene kruiden
* * *
GEGRILDE CÔTE DE BOEUF
met bearnaisesaus, aardappelmousseline en groene asperges
* * *
WITTE CHOCOLADE KERSTBAL
gevuld met crème van passievrucht, amandelkoekjes en sinaasappelsaus met grand marinier
€ 69,50 / € 79,50 p.p. 

LUNCH: 3- OF 4-GANGEN MENU Vegetarisch
AMUSE
* * *
TRICOLORE CARPACCIO VAN BIET
met crème van ‘Pierre Robert’ kaas en pistache
* * *
SOEP VAN SCHORSENEREN (optie)
met geroosterde amandel, ‘Pied de mouton’ paddenstoelen en kruidenolie
* * *
TRUFFELRISOTTO
met morilles en gepocheerd ei
* * *
WITTE CHOCOLADE KERSTBAL
gevuld met crème van passievrucht, amandelkoekjes en sinaasappelsaus met grand marinier
€ 49,50 / € 59,50 p.p.

RESERVEREN LUNCH


DINER: 5-GANGEN MENU Vis/Vlees
AMUSE
* * *
GEROOSTERDE COQUILLES
met gebakken ‘pied de mouton’ paddenstoelen, crème van topinamboer en kalfsjus
* * *
KREEFTEN BISQUE
met Hollandse garnalen en groene kruiden
* * *
GRANITÉ VAN RODE WIJN
met vijgen en kaneel
* * *
GEGRILDE CÔTE DE BOEUF
met bearnaisesaus, aardappelmousseline en groene asperges
* * *
WITTE CHOCOLADE KERSTBAL
gevuld met crème van passievrucht, amandelkoekjes en sinaasappelsaus met grand marinier
€ 89,50 p.p.

DINER: 5-GANGEN MENU Vegetarisch
AMUSE
* * *
TRICOLORE CARPACCIO VAN BIET
met crème van ‘Pierre Robert’ kaas en pistache
* * *
SOEP VAN SCHORSENEREN
met geroosterde amandel, ‘Pied de mouton’ paddenstoelen en kruidenolie
* * *
GRANITÉ VAN RODE WIJN
met vijgen en kaneel
* * *
TRUFFELRISOTTO
met morilles en gepocheerd ei
* * *
WITTE CHOCOLADE KERSTBAL
gevuld met crème van passievrucht, amandelkoekjes en sinaasappelsaus met grand marinier
€ 69,50 p.p.

RESERVEREN DINER

Jan Olphert Vaillantlaan 159, 1086 XZ Amsterdam