/*
Jan Olphert Vaillantlaan 159, 1086 XZ Amsterdam

Vacature: Bedieningsmedewerker FT/PT

MEDEWERKER BEDIENING (Parttime en Fulltime)

Wil jij werken in een jong, ambitieus en dynamisch team? Bij Café Restaurant Vrijburcht op IJburg-Amsterdam bieden wij een fijne werkplek met leuke collega’s voor zowel een fulltime als parttime medewerker bediening.

Heb jij ervaring als allround bedieningsmedewerker en vind je het een uitdaging om je gasten een fijne, vriendelijke en professionele ervaring te laten beleven. Bij Vrijburcht werk je in een team met parttime krachten samen met de beide eigenaren in een bijzonder Café Restaurant met veel vaste gasten. Onze passie voor gastvrijheid zorgt voor het plezier wat we met elkaar en onze gasten hebben.

Het bedrijf is gevestigd op Steigereiland met een prachtig zonovergoten terras aan het water waar in de winter geschaatst wordt. Wij zijn zeven dagen per week geopend voor lunch en diner. De menukaart laat zich het best vergelijken met een luxe brasserie. Alles wordt dagelijks vers bereid door een vaste keukenbrigade onder leiding van Chefkok Sanjay.

 • De parttime vacature is minimaal voor 2 dagen per week, de uren zijn in overleg. Ervaring is een pré, passie voor gastvrijheid een must!
 • De fulltime vacature is voor 32- 38 uur per week verdeeld over 4-5 dagen. Ervaring is een must, kennis van wijn en bier is een pré.
 • Wij bieden een marktconform salaris met reiskostenvergoeding.
 • En natuurlijk een leuk werkplek in een gezellig team!

Ben jij op zoek naar een leuke fulltime of parttime baan in de horeca en wil je werken op de mooiste plek van IJburg? Heb jij net als wij een passie voor gastvrijheid en zorg je met veel plezier en enthousiasme voor alle gasten? Dan horen wij graag van je…

Stuur je motivatie en CV via onderstaand formulier en wij nemen snel contact me je op.

 • Upload hier je CV in Word of PDF
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.

  of stuur een e-mail naar welkom@cafevrijburcht.nl

   

  Café Vrijburcht
  Jan Olphert Vaillantlaan 159, 1086 XZ Amsterdam