Werken bij Vrijburcht

Ben jij onze nieuwe collega?

Vacature bedieningsmedewerker barmedewerker brasserie Vrijburcht

Vacature Bedrijfsleider

Heb jij de ervaring en de drive om deze leuke brasserie te managen als je eigen zaak?

Stephan is de eigenaar van Brasserie Vrijburcht en heeft deze mooie locatie in de afgelopen jaren uitgebouwd tot een succesvolle, gezellige horeca gelegenheid waar gastvrijheid voorop staat. Een menukaart met wisselende gerechten in combinatie met en uitgebreide internationale wijnkaart zijn de ingrediënten waar onze vaste gasten graag voor terugkomen.

Ons leuke team heeft ruimte voor een ervaren bedrijfsleider om samen verder te bouwen. In deze rol ben je verantwoordelijk voor zowel open- als sluitdiensten, je uren en dagen zijn in overleg in te plannen. Wij stellen een interesse of kennis van wijn zeker op prijs, natuurlijk kun je bij ons verder ontwikkelen op dit gebied.

Joris over werken bij Vrijburcht: “De combinatie van ons gezellige team en de vele leuke vaste gasten maken van iedere dag een leuke werkdag. Ik vind het steeds weer mooi om te merken hoe graag onze gasten bij ons terugkomen, daar ben ik heel trots op!”

De functie van bedrijfsleider is fulltime, dus 38 uur per week. Dit kan in overleg over 4 of 5 dagen verdeeld worden. Afhankelijk van je kennis en ervaring bieden wij een goed salaris. Vakantiedagen, pensioen en overige voorwaarden zijn conform Horeca CAO.

Heb jij zin om naast Stephan met het team van Vrijburcht te werken en jezelf verder te ontwikkelen, stuur je movitatie en CV dan naar nieuws@brasserievrijburcht.nl.